:::: MENU ::::
Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

PGM je jedini Hrvatski porizvođač sistema dimnjaka koji sve elemente svojih sistema proizvodi u Hrvatskoj. Dok većina drugih dimnjaka zastupljenih na domaćem tržištu barem dio komponenti dobavlja iz uvoza, PGM svoj proizvodni ciklus zaključuje na isključivo domačoj, Hrvatskoj proizvodnji i ta činjenica uvjetuje tome da možemo ozbiljno konkurirati cijenama na domačem i inozemnom tržištu. Odvojeni proizvodni cikljus glineno-šamotnih dimovodnih cijevi i betonskih elemenata laganog plašta usavršavamo već tri desetljeća i danas sa zadovoljstvom možemo kazati da naši modernizirani pogoni uspješno zadovoljavaju potrebe Hrvatske i regije.

Proizvodni pogon glineno keramičkih cijevi smješten je u Bedekovčini,a današnja modernizirana proizvodnja ovisno o profilu cijevi varirana u okvirnom kapacitetu od 250.000 metara cijevi godišnje. Tradicija pečenja gline u Hrvatskom Zagorju, vlastito glinište i visokokvalitetni šamot recept su prerastanju PGMa iz županijske tvrtke u renomiranog regionalnog proizvođača i dobavljača građevinskog materijala.

Elementi betonskih plašteva, Ventilacioni kanali, dimnjačke kape i ostala betonska galanterija

Proizvodnja

proizvode se u Poznanovcu, preciznije uz županijsku cestu prema gradiću Mače. Uz rast tvrtke progresivno se usavršavaju i naši betonski proizvodi, tako da danas naši plaštevi, izvedeni iz kombinacije raznih granulacija šljunka i visokokvalitetnog cementa nisu rađeni od samog betona što ih čini lakšima, kompaktnijima i praktičnijima za implementaciju u moderne objekte. Modernizaciojom naših sistema betonara namijenjenih za izradu betonske smjese za izradu plašteva višestruko smo povečali proizvodne kapacitete te se pripremili za potpune potrebe Hrvatskog i inozemnog tržišta današnjice i budučnosti.