:::: MENU ::::
O nama

PGM kvalitet

PGM d.o.o. Poznanovec nastao je na temeljima privatne radione za izradu betonskih elemenata u vlasništvu g. Ivana Skozrita.
Od 1991 godine PGM d.o.o. je registriran kao Poduzeće za proizvodnju građevnog materijala te se počinje baviti proizvodnjom troslojnih montažnih dimnjaka. U početku proizvodi dimovodne plašteve i pribor za dimnjake, te ventilacione kanale, a glineno-keramičke dimovodne cijevi kupuje od Zagorke Bedekovčina i inozemnih proizvođača. Kasnije PGM d.o.o. kupuje dio bivše Zagorke Bedekovčina, gdje otvara vlastitu proizvodnju glineno-keramičkih dimovodnih cijevi i ostalih elemenata za dimnjake, te time postaje prvi I jedini proizvođač dimnjaka koji cijeli proizvodni proces završava u Hrvatskoj.
Od 1999. godine PGM d.o.o. posluje u sustavu norme ISO 9001, a za svoje sisteme dimnjaka, posjeduje Znak hrvatske kvalitete. Stalnim ulaganjem u nove strojeve i tehnologije, a također i obučavanjem naših djelatnika, osim što smo jedini nastojimo biti i najbolji. Uz vlastitu kontrolu proizvodnje i kontrolu proizvoda od strane ovlaštenih institucija, a sve pod nadzorom Instituta IGH, dokazujeno svoju kvalitetu, a zato postoje uvjerenjima o sukladnosti za proizvode prema hrvatskim normama: HRN EN 12446, HRN EN 1457 te HRN EN 13063-01 HRN EN 13063-02.Dobivena uvjerenja o sukladnosti i certifikati, kao i “C” znak dokaz su tog nastojanja. Time naši sistemi dimnjaka omogućuju siguran i trajan rad ložišta na zadovoljstvo naših kupaca. Iz ostalog proizvodnog programa važno je naglasiti da PGM proizvodi montažne ventilacione kanale, pojedinačne I sabirne te protupotresne blokove i raznu betonsku galanteriju.